Vauriokorjaamo

Turun alueen luotettava täyden palvelun vauriokorjaamo - Muhkurin Autohuolto!

Kattavaa osaamista peltivaurioista suuriin kolarikorjauksiin

Olipa kyseessä pieni peltivaurio tai suurempi kolaritilanne, Muhkurin Autohuolto on valmiina auttamaan. Meillä on käytössämme kaikki tarvittavat laitteet ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka hallitsee niin pienen naarmun korjauksen kuin kolarin aiheuttaman peltivaurionkin korinoikaisun. Tehtävämme on palauttaa autosi alkuperäiseen kuntoon, oli vaurion koko mikä tahansa. Yhteistyökumppaneinamme toimivat sekä yksityiset autoilijat että autovakuutusyhtiöt, joten voit luottaa siihen, että saat korjauspalveluita tarpeesi mukaan.

Kolarikorjaukset – Nopeasti ja edullisesti

Muhkurin Autohuollon vahva asiantuntemus ja modernein laitteistoin varustellut tilamme mahdollistavat kolarikorjaukset nopeasti ja kustannustehokkaasti. Isoihin ja pieniin kolarivaurioihin tartumme rutiininomaisesti, ja ammattitaitoiset tekijämme huolehtivat siitä, että autosi palautuu entiseen kuntoonsa mahdollisimman vaivattomasti.

Kustannusarvio vauriokorjauksista

Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä mahdollisimman helppoa. Jos sinulla on vaurioitunut auto ja haluaisit saada kustannusarvion vauriokorjauksista, voit tehdä sen helposti. Ota valokuvia autostasi ja lähetä ne meille sähköpostitse osoitteeseen info@muhkurinautohuolto.fi. Voit myös piipahtaa paikan päällä näyttämässä autoasi, niin annamme sinulle arvion korjaustarpeista.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle laadukkaita ja vaivattomia vauriokorjauspalveluita, oli kyseessä sitten pieni peltivaurio tai suurempi kolaritilanne. Muhkurin Autohuolto on valintasi, kun haluat varmistaa autosi kunnon ja turvallisuuden.